Leefstijlcoaching voor ondernemers

Waarschijnlijk ben jij een ondernemer die op zoek is naar iemand die jou helpt om je gezondheid meer in balans te brengen.

Misschien ben je te zwaar, niet fit, zit je tegen een burn-out aan, loop je vast met de balans tussen werk en privé of heb je van de huisarts te horen gekregen dat je nu echt iets moet gaan doen aan je gezondheid omdat je bloeddruk of je bloedglucose (bloedsuiker) waarden dermate hoog zijn dat je inmiddels in de categorie Diabetes-2 valt.

In ieder geval is er een reden waarom je op mijn website terecht bent gekomen.

Om te beginnen, van harte welkom!

Ik ben Annelies Pennings, 56 jaar oud, onderneemster en ervaringsdeskundig als het gaat om afvallen, voorkomen van diabetes-2, burn-out en altijd zoekende naar de juiste balans tussen werk en privé.

Een paar jaar geleden kreeg ik de gelegenheid om van mijn grote interesse, en tevens mijn grote frustratie, mijn beroep te maken en een eigen bedrijf te beginnen. Ik volgde een opleiding tot BGN gewichtsconsulente en ik deed daarna de opleiding tot leefstijlcoach.

Ik ging lekker aan het werk en al doende deed ik ervaring op en kwam ik in aanraking met mijn ultieme doelgroep, de ondernemer.

Ik ontdekte dat er veel ondernemers zijn die worstelen met de juiste balans tussen hun gezondheid, werk en privé situatie. Zij willen graag hun bedrijf goed runnen maar ook genieten van hun gezin. Door werkdruk en een gebrek aan energie komt dat laatste nogal eens in de knel. 

Hierdoor ontstaan er vaak meer problemen en niet alles is even gemakkelijk op te lossen. Vaak neem je niet de tijd om goed en op tijd te eten, ontspanning ken je niet meer want daar is nooit tijd voor en goed slapen lukt ook niet meer zo goed.

Ik krijg mannen in mijn praktijk die veel te zwaar zijn geworden en niet weten hoe ze dat op een prettige manier op kunnen lossen.  Men wil toch graag blijven genieten.

Samen ga ik met hen aan de slag om eerst de balans te herstellen en daarna begint het afvallen vaak al vanzelf.

De afgelopen tijd ben ik mij meer gaan richten op het coachen van het totaal plaatje. Ik ben dus geen coach die jou eens even gaat vertellen hoe jij je bedrijf moet runnen want daar zijn andere coaches beter geschikt voor.

Wel kan ik jou helpen om inzicht te krijgen in hoe je de balans tussen je werk en je privé kunt herstellen.

Ik kan een luisterend oor voor je zijn en samen kunnen we gaan zoeken naar oplossingen.

Uiteraard zal ik ook zeker met je gaan kijken naar je voedingspatroon want het één kan niet zonder het ander.

Maximaal 6 sessies binnen 2 maanden € 497,-

Maximaal 12 sessies binnen 4 maanden € 997,- (of in 2 termijnen van € 530,-)

Maximaal 20 sessies binnen 6 maanden € 1897,– (of in 4 termijnen van € 490,- )

Wil je meer weten en/of lijkt het je leuk om even kennis te maken?

Ik nodig je graag uit om even met mij te bellen of via Teams kennis te maken zodat we kunnen kijken of ik iets voor jou kan betekenen.

Annelies Pennings, 06-40920076