Leefstijl coaching voor particulieren met een verhoogde kans op Diabetes-2 en/of andere gezondheidsklachten

Mensen met Diabetes-2, of een verhoogde kans hierop, zijn van
harte welkom in mijn coachpraktijk.

Door een andere leefstijl te leren en je voeding aan te passen krijg je meer energie, voel jij je al snel fitter en zal jij jouw medicatie (indien van toepassing) aan kunnen gaan passen en misschien zelfs wel kunnen stoppen.
Je krijgt meer energie die je kunt besteden aan je gezin, partner, vrienden. Je zult je helderder voelen, energieker en met meer levenslust.

In 6 maanden tijd gaan we stap voor stap dingen veranderen.
Niet alles hoeft tegelijkertijd. Je lichaam en geest hebben tijd nodig om te wennen aan de veranderingen.

Het is geen dieet.


Een dieet doe je tijdelijk en vaak val je daar lekker van af maar zodra je op gewicht bent verval je echter al vaak weer snel in je oude gewoontes, dat is natuurlijk niet wat je wilt.

Wanneer jij je leefstijl verandert zal je uiteraard ook gewicht verliezen, maar we richten ons op veel meer aspecten.

Je zult al snel merken dat je bloedsuikerspiegel zal verlagen.

Ontspanning is daar ook belangrijk voor en door meer bezig te zijn met ontspanning of je stress te verminderen zal jij beter uitgerust raken, wat ook weer een positief effect heeft op je lichaam, geest en bloedsuikerspiegel.

Bewegen is ook een belangrijk onderdeel tijdens het verbeteren van je leefstijl.
En nee, je hoeft echt niet naar de sportschool toe.
Ik leer je hoe je door kleine veranderingen al een groot, positief, effect voor je gezondheid kan bereiken.

6 maanden intensieve begeleiding voor € 947,-

Of € 175,- per maand (minimaal 6 maanden)

Wil je meer weten over dit traject? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. We bekijken dan of mijn manier van coachen ook bij jou past.

Mail naar info@anneliespennings.nl of bel mij Annelies Pennings 06-40920076


3 gedachten over “Leefstijl coaching voor particulieren met een verhoogde kans op Diabetes-2 en/of andere gezondheidsklachten”

  1. Ik heb echt fijne begeleiding gehad. Er is eerst gekeken naar mijn voedingspatroon en wat ik daar in kon veranderen. Veel handige tips gekregen, ook beter inzicht gekregen in mijn eetgedrag. Als ik het soms even niet zag zitten ben ik steeds weer gemotiveerd door de positieve gesprekken. Goeie begeleiding !

  2. Henriëtte en Raymond Roelofsen

    Samen met mijn man heb ik bij Annelies begeleiding gehad bij het afvallen. We wilden graag kilo’s kwijt, maar het lukte ons maar niet. Annelies liet ons inzien dat we meer groenten moesten gaan eten, want dat aten we veel te weinig. Ook voor andere manieren van snoepen en snacken kregen we fijne tips. Ze gaat echt in op jouw persoonlijke leefstijl en helpt je die aanpassen. Daardoor heb ik mijn streefgewicht bereikt. Ik ben echt blij met mijn nieuwe inzichten!
    Dank je Annelies!!

  3. Waarom ben ik bij Annelies geweest? Ik was opzoek naar iemand die mij kon motiveren en kon helpen met een goed eetpatroon, niet zo zeer afvallen (wel mooi meegenomen;-). Ik at onregelmatig, of soms erg weinig en vaak geen eetlust waardoor ik weinig energie had. Door de goede begeleiding, tips, tussendoor contact, heb ik nu een goed eetpatroon en heb ik weer veel meer energie. Heerlijk! Fijn, dankjewel Annelies!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *