20 KG OF MEER AFVALLEN? HOE DOE JE DAT!

Het is mij al meerdere keren opgevallen dat juist mensen die 20 kg of meer af moeten vallen het ontzettend graag willen maar heel terug houdend zijn om hulp te zoeken.

Angst om weer teleurgesteld te worden speelt hierbij een grote rol. Vaak hebben ze al ontelbaar veel diĆ«ten gedaan. Dat heeft altijd wel een leuk resultaat opgeleverd maar daarna vervielen ze in hun oude eetgedrag en kwamen ze weer aan. Met als resultaat vaak nog meer kilo’s dan voorheen. Op de weegschaal gaan staan is al eigenlijk geen optie meer. Te confronterend!

Hoe kun je dit nou echt doorbreken?

Het heeft in ieder geval geen enkel nut om voor een paar weken of consulten hulp te zoeken, dus voor een paar maanden. Het eetpatroon dat je nu hebt is ook niet ontwikkeld in een paar maanden. Soms heb je dit zelfs al van huis uit meegekregen en ken je niet anders. Wanneer je dan een paar weken of maanden een ander, voorgeschreven, eetpatroon aan gaat houden zul je best afvallen. Maar blijft het er dan ook af?? Of ben je na die tijd blij dat je weer “normaal” kunt gaan eten. Is er ook iets veranderd in je denkpatroon over eten?

Om werkelijk een blijvend resultaat te garanderen zal de coach dan ook willen dat je minimaal een half tot een heel jaar onder zijn/haar begeleiding komt. In een kortere tijd is het gewoon niet mogelijk om werkelijk een omslag te maken.

Dit is dus ook precies waar ik voor sta. Ik begeleid je een half jaar of langer en we gaan echt aan het werk om je denk en eetpatroon te veranderen. Dit kan alleen wanneer je dit zelf ook echt wilt. Het heeft geen enkel nut om te doen wat anderen van je willen maar alleen als je er zelf voor 100% achter staat heeft dit kans van slagen. Ik weet dat ik je kan helpen, durf jij het aan?

Ik ben Annelies Pennings en ik kan jou helpen om jouw doel te bereiken.

Bel mij wanneer je meer informatie wil op 06-40920076

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *