Even kennismaken….

Hallo, ik ben Annelies Pennings, 56 jaar oud, al ruim 36 jaar getrouwd met Johan, trotse moeder van 3 kinderen en oma van 4 prachtige kleinkinderen.

In mijn praktijk help ik jou om weer beter in je vel te zitten, met meer energie je werk te doen, slanker te worden, beter te slapen, meer te ontspannen waardoor er ook meer energie ontstaat voor leuke dingen en vooral om weer van je leven te gaan genieten.

Al sinds jaren verdiep ik mij in voeding die je lichaam ook daadwerkelijk voedt i.p.v. vult en dat alles met het oog op het voorkomen van diabetes-2 en hart- en vaatziekten.
In mijn familie is dit n.l. een groot probleem.

Als puber was ik zeer slank, zo niet mager, maar na mijn eerste zwangerschap kwam ik er al snel achter dat ik echt niet meer zomaar alles kon eten.
Ik begon dan ook het ene na het andere dieet te volgen om toch maar weer net zo slank als vroeger te worden.
Werkelijk ieder dieet, welke op dat moment in de mode was, heb ik gevolgd.
Meestal viel ik prima af maar na een jaar of 5 zat ik toch weer op mijn oude gewicht of woog ik zelfs meer.

Op een gegeven moment kwam ik erachter dat ik, door iedere keer maar weer een nieuwe poging te doen om af te vallen, door de jaren heen mijn lichaam ernstig te kort heb gedaan. Inmiddels weet ik dat je er niet komt door maar weer een tijdje van alles te laten staan en weinig te eten maar ik moest juist leren om te luisteren naar mijn lichaam en het gezonde voeding aan te bieden.

Heel vaak betekent dit dat je zelfs meer moet gaan eten dan voorheen. Het is mijn passie geworden om mensen te leren dat gezond eten vooral ook erg lekker hoort te zijn en dat je weer mag gaan genieten van eten!!

Inmiddels alweer 3 jaar begeleid ik mensen en juist degene die flink te zwaar zijn blijken vaak veel te weinig te eten en ook helemaal niet meer te genieten van hun eten. Door te werken aan een gezondere leefstijl zijn de risico’s op diabetes-2 en hart- en vaatziekten gedaald.

Nu denk je misschien dat mijn begeleiding dus niet voor jou is want jij bent misschien maar een kilo of 5 tot 10 te zwaar. Niets is minder waar! Juist nu is het zo belangrijk dat je aan het werk gaat met een gezondere levensstijl. Hiermee voorkom je dat je later in de problemen komt en zorg je ervoor dat die 10 kilo er geen 20 worden. Je zult je fitter gaan voelen en met meer energie aan je bedrijf kunnen gaan werken. Je krijgt meer inzicht hoe jij je leven meer in balans kunt krijgen zodat je ook op en top kunt genieten van je gezin of vrienden en familie.

Doordat ik de opleiding BGN gewichtsconsulent heb gevolgd kun je, wanneer je aanvullend verzekerd bent, bij diverse zorgverzekeringen een tegemoetkoming in de kosten krijgen.

Wil je na dit alles weten wat ik voor jou zou kunnen betekenen? Schroom dan niet en neem even contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek . Je kunt mij bereiken via info@gezondinbalansachterhoek.nl of bel mij gewoon op 06-40920076. Je bent van harte welkom!

Ik hoor graag van je,

Annelies Pennings