Leefstijl coaching voor particulieren

Particulier traject:

Ben jij op zoek naar een stok achter de deur?
Iemand die jou gaat helpen om betere keuzes te maken op het gebied van voeding maar ook qua leefstijl?

Neem dan contact met mij op, in een telefoongesprek maken we even kort kennis en overleggen we wat jouw doel is en of dit past binnen mijn praktijk.

Mocht dit zo zijn dan maken we een afspraak voor een intakegesprek (los á € 89,-).

Vervolgens ontvang je, voorafgaand aan dit gesprek, een (digitaal) intakeformulier.

Tijdens jouw intakegesprek zullen we dan alles doorspreken en eventueel nog aanvullen, je wordt dan ook gewogen en gemeten.

Mochten we het er beiden over eens zijn dat ik jou kan helpen, dat er een klik is, dan gaan we van start.

Heb jij het gevoel dat je gewoon even goed op weg geholpen moet worden dan kun je natuurlijk kiezen voor losse afspraken á 79 euro.

Maar besef jij dat er echt een leefstijlverandering moet plaatsvinden dan is het beter om dit met een traject te doen.

3 maanden Basis traject € 547,-

(Of 3 keer € 199,-)

Wil jij tot 10 kilo afvallen dan is het basis traject prima geschikt voor jou. Je krijgt alle tools in handen om een gezondere leefstijl en een gezonder gewicht te bereiken. Uiteraard zal ik jou in die 3 maanden regelmatig zien, wegen en meten en krijg je ook de modules die voor jou van toepassing zijn.

6 maanden Top traject €897,-

(Of 160 euro per maand, minimaal 6 maanden)

In het Top traject ( 6 maanden voor 897,-), waarin ik jou op persoonlijke wijze coach, krijg jij zoveel gesprekken als dat jij nodig hebt. Het is dus echt een heel persoonlijk traject.
Je ontvangt tevens 12 modules via de mail waarop je altijd weer terug kunt grijpen. Tussendoor is er altijd app contact mogelijk wanneer je het even niet ziet zitten of wanneer jij bijvoorbeeld geen inspiratie hebt wat je die dag nou eens kan eten.

Wil jij echt serieus aan de gang met jouw leefstijl en gewicht en heb je meer dan 10 kilo overgewicht dan raad ik jou dit traject aan.

Woon je in de buurt dan ben je van harte welkom om bij mij thuis af te spreken en anders kunnen we ook alle gesprekken via zoom of teams doen. Je hebt dan zelf een personen weegschaal nodig.

Tijdens het (telefonische of via Teams) kennismakingsgesprek vertel ik je er graag meer over.

Heb je het gevoel gekregen dat je bij mij aan het juiste adres bent, voor hulp om jouw doel te bereiken, neem dan contact met mij op via
info@anneliespennings.nl of bel mij.

Annelies Pennings

06-40920076.


Je bent van harte welkom!