Stok achter de deur nodig?

De befaamde stok achter de deur!
Wil jij graag afvallen maar lukt het jou niet om het vol te houden?
Ben jij te druk met je bedrijf om je hier goed op te kunnen focussen?

Geloof mij, je bent niet de enige.

Zonder iemand die jou helpt om de juiste keuzes te maken en die jou op moeilijke momenten support geeft is het ook moeilijk.
Door hulp in te schakelen wordt het een stuk makkelijker om het vol te houden.

Misschien denk je dat een dieet de oplossing is maar geloof mij, je kunt beter je gehele leefstijl aanpassen.
Een dieet werkt vaak een tijdje prima en zorgt er voor dat je op een snelle manier je kilo’s kwijt raakt. Jammer genoeg ga je daarna vaak al snel weer op je oude manier eten. Met alle gevolgen van dien.

Tijdens mijn coaching programma leer je hoe je door gezond en gevarieerd te eten ook kunt afvallen. Het wordt het nieuwe normaal voor jou. Het gaat daardoor ook minder snel maar wees eens eerlijk, in hoeveel tijd zijn die kilo’s erbij jou aangekomen?

Daarnaast krijg je de tijd om ook te leren omgaan met de moeilijkere momenten. Door vallen en weer op te staan leer je een nieuwe manier aan en zal het door de tijd steeds makkelijker worden om andere, gezondere, keuzes te maken.

Het mooiste van alles is nog dat je door gezonder te gaan leven helderder in je hoofd wordt. Je energie is stabieler over de hele dag heen en daardoor presteer je de hele dag gelijk.
Voor je bedrijf is dit zeker een positief punt. Maar wanneer je thuis komt heeft dit ook zeker zijn voordelen. Misschien lag je eerder wel direct na het eten uitgeput op de bank, het liefst met het welverdiende pilsje;-) Nu zal je merken dat die behoefte er steeds minder zal zijn omdat je energie niet meer volledig is opgebruikt.

Wil jij ook aan het werk met je leefstijl zodat je beter gaat presteren binnen je bedrijf en weer een leuke partner of vader wordt?

Graag help ik mannelijke ondernemers naar een gezondere leefstijl en een gezonder gewicht.

Bel mij gerust voor een gratis kennismakingsgesprek zodat ik jou kan laten zien wat ik voor jou kan betekenen.

Annelies Pennings, 06-40920076

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *